ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας

Kαρκίνος παχέος εντέρου

Ο καρκίνος παχέος εντέρου αποτελεί την τρίτη συχνότερη κακοήθη νόσο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, η οποία εμφανίζεται μετά το 50ό έτος.

Γαστρίτιδα

Η γαστρίτιδα είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το σύνολο των παθήσεων που έχουν σαν κοινό γνώρισμα τη φλεγμονή στο τοίχωμα του στομάχου.

Γαστροσκόπηση

Η γαστροσκόπηση είναι μια εξέταση, κατά την οποία εξετάζεται λεπτομερώς ο οισοφάγος και το στομάχι και πραγματοποιείται όταν υπάρχει υποψία παθολογίας στην περιοχή.

Δυσπεψία

Η δυσπεψία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δυσφορία ή την αίσθηση πόνου στην περιοχή της άνω κοιλίας, αλλά και στο μέσο τμήμα της.

Εκκολπώματα

Τα εκκολπώματα θεωρούνται ένα εξαιρετικά συχνό φαινόμενο, ειδικά στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Είναι μικρές, επίκτητες προβολές, οι οποίες εμφανίζονται στo παχύ έντερο.

Ελικοβακτηρίδιο

Το ελικοβακτηρίδιο αποτελεί την πιο συνηθισμένη χρόνια βακτηριακή λοίμωξη (υπολογίζεται το 50% του πληθυσμού έχει μολυνθεί) στομαχικών ελκών παγκοσμίως. 

Έλκος Στομάχου

Το έλκος είναι ουσιαστικά μια «πληγή» στην εσωτερική επιφάνεια του στομάχου ή της συνέχειάς του, του δωδεκαδακτύλου. Εμφανίζεται όταν η επικάλυψη βλέννας είναι πιο λεπτή από το κανονικό. 

Κoλίτιδα

Κολίτιδα ονομάζεται η φλεγμονή του παχέος εντέρου. Οι αιτίες για την εμφάνιση κολίτιδας είναι πολλές και παρουσιάζουν κοινά συμπτώματα, όπως είναι ο πόνος στην κοιλιά και η διάρροια.

Κοιλιοκάκη

Η κοιλιοκάκη είναι μια αυτοάνοση πάθηση του εντέρου, η οποία προκαλείται από την κατανάλωση τροφών με γλουτένη. Χαρακτηρίζεται από παθολογικό βλεννογόνο στον χιτώνα του λεπτού εντέρου, ο οποίος μπορεί να βελτιωθεί

Κολονοσκόπηση

Η κολονοσκόπηση πρόκειται για μια εξέταση, η οποία μας επιτρέπει να δούμε το εσωτερικό τοίχωμα του παχέος εντέρου και του τελικού τμήματος του λεπτού εντέρου.

Νόσος Crohn

Η νόσος Crohn αποτελεί φλεγμονώδη πάθηση του πεπτικού σωλήνα, που μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε τμήμα του από το στόμα μέχρι τον πρωκτό.

Παλινδρόμηση

Η παλινδρόμηση πρόκειται για μια εξαιρετικά συνηθισμένη νόσο του πεπτικού συστήματος, όπως είναι και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS) αποτελεί ένα ζήτημα υγείας που προκαλεί πόνο στην κοιλιά και προβλήματα στην κινητικότητα του εντέρου.